High pressure luchtslang Geen verder een mysterie

Powerplus POWAIR0202 compressor slang 15 meter Die PVC-luchtslang aangaande Powerplus bezit ook een mannelijke mits ons vrouwelijke koppeling, beschikt over een chemical safety en kan zijn bijzonder sterk en flexibel.

Professionele luchtpomp aangaande zeer goede capaciteit vanwege industriële en medische toepassingen. De pompen zijn betreffende een eenvoudige maar bijzonder zeker ontwerp, geven een hoog rendement, bestaan krachtig.

Verkoopprijs aangaande de stalen ketting kan zijn ieder haspel aangaande 30 meter. De ketting kan zijn te verbinden met onderstaande afzetpalen en koppelstukken. Bouwstof: staal. Oppervlakte verzorging: elektrolytisch verzinkt. Laadv

Een gespecialiseerde luchtslang betreffende Airpress die doch liefst 20 meter kan overbruggen! Een slang is standaard weet voorzien betreffende Euro koppelingen, waardoor een luchtslang direct kan zijn met te sluiten op elke compressor. Verder ideaal wegens het verlengen uw huidige compressor slang.

Een Aquaforte Luchtpomp V-30 kan zijn ons zeer stille en krachtig luchtpomp. De behuizing aangaande de luchtpomp is gemaakt betreffende hoogwaardige aluminium legering.

De Plieger PVC luchtslang met een lengte met 3 meter en een doorsnede van ø 100 mm mag gebruikt geraken vanwege een ventilatiesysteem in de badkamer of voor een condensdroger. Een slang mag niet geraken gebruikt vanwege een afzuigsysteem in de keuken.

Een Perel WAHR15 zelfoprollende luchtslanghaspel met veermechanisme is uitgerust betreffende een flinke montagebeugel. Zowel aan de muur of aan het plafond te monteren.

Regel alleen een flow aangaande ons pomp. U kunt de AC voltage waarden aanpassen buiten een frequentie te veranderen. Voltage bereik: AC 20-230V.

Sluit uw compressor met op ons een straalcabine ofwel ander toestel met deze flexibele rubberen compressor slang . De slang heeft een binnendiameter van 10 mm en kan ons druk tot 15 bar met!

Bestemd vanwege al die universele slangkoppelingen. Ferm geeft standaard 3 jaar fabrieksgarantie op dit produkt.Tech

Een haspels betreffende Mavel zijn gemaakt over slagvast kunststof en uitgevoerd betreffende soepele slangen vanwege soepel af- en oprollen. Ons Mavel haspel kan zijn standaa

Een behuizing met de luchtpomp is geschapen over hoogwaardige aluminium legering. Een luchtpomp heeft een goede opbrengst en druk mede door de dubbele luchtkamer. Passend vanwege co

Een compressor levert 8 bar aan nominale werkdruk en kan zijn ideaal vanwege dit opblazen met banden, more info luchtmatrassen, voetballen, verwijderen met stof enz. Het apparaat kan zijn ook niet oliehoudend en daardoor zeer onderhoudsvriendelijk. Naas

Gereedschappelijk leverancier over professioneel gereedschap wegens de vakman die geregeld met powertools zit. Vanwege echt werktuig en een voortreffelijke bediening gaat u dan ook naar .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *